Computers OverClocked Forums Computers OverClocked
"Not just another computer help website."

FAQ Search Upgrade Register
Favorite Threads Private Messaging Login

Menu
Forums
RegisterRegister
Over Clocking Guide
Over Clocking Help
Computer Building Help
Virus/Security Alerts
Broadband Tweaks
Computing Guides
Featured Hot Deals
Reviews
Tools


Top 25 reasons to register!

Advertise your link here for $19.99/month!

 
 Computers OverClocked Welcomes You!
 Date/Time is Thu Nov 23, 2017 3:34 am
 Computer Photo Gallery
Computing News Headlines:
New HTC Android Phones Tweaked to Evade Apple Patents
Ivy Bridge Temperatures – It’s Gettin’ Hot in Here
Adobe CS6 on sale today, Creative Cloud coming May 11th

kant van het
Post new topic Reply to topic Computers OverClocked Forums - Build a Computer - Computer Building Help All times are GMT - 5 Hours - EDT
Author Message
sweet
MemberUser is online 
Send private message
Joined: Oct 30 2017
Posts: 107

PostPost subject: kant van het
Posted: Wed Nov 15, 2017 2:19 am
Reply with quote

6 grootste fouten
1. Te veel te snel doen

Een van de grootste fouten die nieuwe hardlopers worden gemaakt, is dat ze geen goede basis bouwen. Bij het nemen van de beslissing om een ??hardloper te worden en mogelijk te beslissen om voor een bepaald doel te gaan, kunnen nieuwe lopers erg enthousiast worden. Adrenaline is aan het pompen, het enthousiasme is het hoogst en de motivatie is door het dak. De motivatie is zo hoog dat je de deur uit kunt gaan en gemakkelijk merkt dat je verder loopt dan ooit tevoren, of dat nu rond het blok is of een mijl of 10 mijl.

Het is echter belangrijk voor nieuwe hardlopers om Adidas Superstar Womens deze opwinding op te winden. Wanneer u een nieuwe activiteit begint, zoals hardlopen, is het belangrijk om er in te vervallen. Maak niet de fout om te snel te ver te gaan of te snel te rennen voordat je er klaar voor bent. Vergemakkelijk je in een trainingsprogramma door geleidelijk zowel je afstand als je loopintensiteit of tempo op te bouwen. Door uw trainingsprogramma te vereenvoudigen, kan de beginnende renner hun risico op verwonding drastisch verminderen.
2. Herstel negeren

Veel beginners denken dat het enige belangrijkste onderdeel van hardlopen de handeling is om zichzelf te runnen. Veel beginners doen hun schoenen aan, gaan de deur uit of naar de loopband, raken in hun run en springen meteen in de douche en gaan naar het volgende deel van hun dag. Dit is echter een grote fout!

Hardlopen is een intense oefening waarbij Adidas Neo Dames je goed voor je lichaam moet zorgen om je volledige potentieel te bereiken. Om de pijnen en pijnen die met rennen gepaard gaan te verlichten, moeten beginners speciale aandacht besteden aan herstel. Herstel begint in de afkoeling. Aan het einde van een training is het belangrijk om af te koelen door langzaam te joggen of ongeveer 5 minuten te lopen na het hardlopen. Na een afkoeling moet de beginnende hardloper zich concentreren op stretching. Rekken kan helpen een deel van de pijn te minimaliseren die meestal volgt op een goede run. Beginnende hardlopers moeten zich ook concentreren op de juiste hydratatie, het lichaam bijtanken met wat eiwitten en koolhydraten en dan eventuele pijnlijke spieren of gewrichten kort na de training glaceren.
3. Geen juiste schoenen en uitrusting dragen

Hoewel het waar kan zijn dat er geen belemmeringen Nike Internationalist Donna zijn om te betreden tijdens het hardlopen, zoals hightech en dure apparatuur, moet worden opgemerkt dat er enkele basisuitrustingen zijn die beginnende hardlopers in een vroeg stadium Nike Air Max 2016 Womens van hun loopbaan moeten verwerven. Het belangrijkste stuk uitrusting voor hardlopen is een goed paar hardloopschoenen.

Er is een groot debat in de huidige community over of je de traditionele hardloopschoenen nodig hebt die worden verkocht door grote bedrijven zoals Asics, Brooks of Nike of dat je beter op blote voeten kunt lopen met beschermende schoenen zoals wordt verkocht door Vibram. Het is echter erg belangrijk om enige bescherming voor uw voeten te hebben. Goed schoeisel kan onze voeten beschermen tegen vuil op de weg. Aan welke kant van het debat je ook bent, het is belangrijk voor nieuwe hardlopers om niet te veel te lopen in ongepast schoeisel, zoals basketbalschoenen of gewone tennisschoenen. Deze schoenen zijn niet bedoeld om te rennen en zullen je voeten en benen dwingen om een ??hardloopvorm aan te nemen die Nike Air Max 2017 Damen meer dan waarschijnlijk letsel zal veroorzaken. Samen met geschikte hardloopschoenen, moet de beginnende hardloper ervoor zorgen dat ze de juiste trainingskleding hebben om hen te beschermen tegen de elementen van de natuur.
Back to top
 Rate Post
View previous topic :: View next topic  
Post new topic Reply to topic Computers OverClocked Forums - Build a Computer - Computer Building Help Page 1 of 1


Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts kant zijn ontworpen xiaoxiangyu Build a Computer - Computer Building Help 0 Fri Dec 30, 2016 2:10 am View latest post
No new posts met de racket met parallelle kant) ra... tianlanbi Over Clocking and Mods 0 Thu Dec 04, 2014 11:40 pm View latest post